Enviado por claudia3 el Jue, 14/09/2023 - 13:30

Us animem a participar a laJornada anual LIDERA de Barcelona Activa on el tema central de l'esdeveniment són les "Dones amb impacte", tot un dia sencer dedicat a la rellevància de l'impacte i la visió que les dones aporten en el desenvolupament sostenible, les tecnologies innovadores i les start ups liderades per dones, posant les seves experiències en el centre de la reflexió. A través de tres taules rodones coneixereu les tendències d'aquests àmbits, la situació actual, els canvis que estan sorgint i com aquests ens afecten.

Les ponents de les diferents taules aportaran el seu coneixement i les seves vivències i obriran un debat amb totes les assistents amb la finalitat de què, entre totes, puguem enriquir la jornada.

La jornada està pensada perquè totes les dones emprenedores i professionals adquireixin coneixement sobre diferents aspectes que poden implementar en el seu dia a dia professional i sobre l’impacte que té en les empreses i organitzacions. És un espai de suport, aprenentatge i networking.

A través de tot el que aprenguis al llarg de l'esdeveniment, podràs identificar oportunitats de creixement professional i de negoci, així com crear primers punts de contacte amb dones d'interès a través de diferents activitats de networking que es duran a terme al llarg de la jornada. A més a més, durant la jornada es durà a terme l'"Impact Women Competition" organitzat per WA4STEAM, on podràs conèixer start ups d’impacte que estan en ronda d’inversió i connectar amb dones inversores o empresàries.

Us podeu inscriure a través d'aquest enllaç.

Dades de l'acte:

  • Hora: 9:30h - 14:00h
  • Dia: 28 de setembre
  • Lloc: Canòdrom 22@

Programa:

Activitat 1. Impacte de les dones en el desenvolupament sostenible: reptes i oportunitats

Activitat 2. Impacte tecnològic: les dones en el centre de les tecnologies innovadores

Activitat 3. L’impacte del lideratge de les dones en les start-up.

Activitat de networking dirigida